Thursday, July 23, 2009

onto ni omedetto!!!

heheheehhe....tahniah abah!!!! ari ni hari jadi abah yg ke-? x tau la jgk...hehehehehehe....umi ckp mlm ni potong kek je..t ari sabtu bru wat majlis sambutan...hehehehehe...syg jgk mak aku tu kat bapak aku....

yg wat aku happy lagi...abah aku yg sibuk pasal graduation day aku....aku leh wat xkisah jer....hehehehehe....lucu jgk bile smlm die tnya bju aku 4 that day dah siap blum...die leh suruh siap aku g cri bju lagi...die yg bayar sume....adehh...semangat bapak aku ni...tpi ok la tu....xde la aku kelam kabut karang.....

smlm hari aku berjalan agak lancar....except 1 je...aku xleh text org coz aku xde cdit n hp aku lak wat hal....bile la aku nak dpt hp bru ni??? abah kata minggu ni...dah nak abis minggu dah ni....adehh....pening2....xpe sabar itu separuh dari iman....yg penting sabar insyaallah akan dpt....

esk aku kna wat preparation lak...4 our sport tournament....mental n physical kna ready....4 ari aku cuti...coach aku ckp gym tu sunyi jer....coach aku xtau aku g gym kwn die....hehehehehehe....klu die tau mampus aku kna marah.....sbnrnye, die rindu kat aku la tu....dah xde org die nak marah2 agaknye....sbnrnye...aku adalah org yg selalu kna marah dgn teruknye klu dgn coach aku tu...hehehehehe....tpi bagi aku xpe la.....die tu dah ade penyakit tua...hahahahahahaahaha!!!!!!!

i miss someone so much.....really missing that person....hurm....i wonder mcm mane la hari die smlm...ok ke x ok.....xtau la...i hope die akan ok je....miss u so much!!!!

aku happy sgt coz ari ni ari last aku ganti puasa aku!!!! yay!!!!!! pas ni boleh la aku aktif spt biasa...hurm...ape lagi aku nak tulis ek??? xde ape lagi kot...xpe la...pe2 hal t aku update lar....

-xoxo-peace!!!

1 comment:

  1. belum gaji kot..
    excited betul nak hp baru..

    ReplyDelete